UW TOTAALLEVERANCIER VOOR PROFESSIONEEL LICHT, BEELD EN GELUID

Indruk maken? Laat niets aan het toeval over

Indruk maken met uw presentatie. En niets aan het toeval overlaten. Dat is waar Bazelmans AVR al ruim 25 jaar voor staat. U concentreert zich op uw verhaal, producten of relaties. Wij zorgen als totaalleverancier voor professioneel licht, beeld, geluid en vooral spektakel.... Van A tot Z staan we garant voor presentaties die uw zintuigen prikkelen.

Uw tevredenheid, onze meetlat

Een groot aantal servicegerichte professionals staan dagelijks voor u klaar om honderd procent waar te maken wat we beloven. Een keer opvallen en applaus krijgen is geen kunst. De lat ligt bij Bazelmans AVR altijd hoog. Onze meetlat is immers uw tevredenheid. Vandaag, morgen en in de toekomst. Als klant doet u nooit tevergeefs een beroep op ons. We zetten altijd een stapje extra. Samen met u werken we zo aan een duurzame relatie.

Onderhoudscontracten houden uw AV-apparatuur in topconditie 

Samenwerken met Bazelmans AVR stopt niet na de installatie en configuratie van audiovisuele apparatuur. Met onderhoudscontracten ondersteunt de afdeling Service & Support u ook na de aankoop. Preventief onderhoud voorkomt calamiteiten en verlengt de levensduur van AV-apparatuur aanzienlijk. Treedt er een kink in de kabel op? Met correctief onderhoud lossen we razendsnel een storing op. Lees meer >> 

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370