24/02/2017

3 UURKES VURRAF 2017

3 Uurkes Vurraf vormt al enkele jaren het officieuze startschot van het Brabantse Carnaval. Van een besloten feestje in de studio van Omroep Brabant is het evenement uitgegroeid tot publiekstrekker pur sang. Het aantal toegangskaarten voor dit Brabantse carnavalsfeestje is gelimiteerd. Gelukkig komen ook de thuisblijvers volop aan hun trekken. Dankzij het live verslag op televisie, radio en internet hoeven ze niks te missen. Achter de schermen zorgen de technici van Bazelmans AVR voor een vlekkeloze, technische realisatie.       

Kolkende carnavalstempel
Het Eindhovense hotel Pullman Cocagne is al enkele jaren een prima gastheer voor 3 Uurkes Vurraf. Op vrijdagmiddag ondergaat de grote tent bij het hotel een opvallende metamorfose waarin uitzinnige carnavalsvierders de hoofdrol vertolken. De middag verloopt volgens een vast stramien. Presentator Jordy Graat kondigt de artiesten aan. Die beklimmen het podium en heffen hun carnavalskraker aan. Het publiek danst, host en zingt luidkeels mee. En het spreekwoordelijk dak van de tent gaat eraf.  

Cruciale schakel
De professionals van Bazelmans AVR mengen zich onopvallend in het feestgedruis. Een ketting is zo sterk als haar zwakste schakel. Dat geldt ook voor het succes van 3 Uurkes Vurraf. Podiumontwerp, verlichting, zaalgeluid, beeldprojectie (via en cameraregistratie vormen een cruciale schakel in het geheel. Presentator Jordy Graat en de artiesten schitteren in de schijnwerpers, zonder dat ze zich druk hoeven te maken over de techniek. 

Blikvangers
Alle carnavalsvierders in de feesttent beleven het feestje op intense wijze. Het maakt niet uit of ze voor of achter in de zaal staan. Met behulp van beeldprojectie creëert Bazelmans AVR een bijzondere sfeer. Twee ronde projecties naast het podium en een halfronde ledwall achterop het podium zorgen ervoor dat niemand iets hoeft te missen.   


Opdrachtgever: Omroep Brabant

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370