07/09/2017

VELDHOVEN PROEFT 2017


Tijdens het eerste weekend van september beleefde het evenement Veldhoven Proeft zijn tweede editie. 4 dagen lang genoten de bezoekers van heerlijke hapjes, verkwikkende drankjes, livemuziek, mooi weer en volop gezelligheid. De aftrap van deze culinaire 4-daagse vond plaats op donderdagavond met de bedrijvenavond én de traditionele uitreiking van de Veldhovense Ondernemerstrofee. Voor het tweede jaar op rij verzorgde Bazelmans AVR de techniek en trad op als hoofdsponsor.

Uniek Foodfestival
Met Veldhoven Proeft hebben de Veldhovenaren een waardige opvolger gekregen van Veldhoven Culinair. Opnieuw was het Burgemeester Elsenpark omgetoverd tot een sfeervolle locatie. Veldhovense en regionale restaurants en foodtrucks gaven acte de présence met hapjes die – zonder uitzondering – naar meer smaakten. De smaakbeleving in combinatie met de liveoptredens en de sfeer maakt van Veldhoven Proeft een uniek foodfestival.  

Rasondernemer
Vaste prik op donderdagavond is de uitreiking van de Veldhovense Ondernemersprijs. Opnieuw keek het massaal opgekomen publiek nieuwsgierig en reikhalzend uit naar de winnaar van deze felbegeerde prijs. Dit jaar viel de eer te beurt aan Jean-Paul van den Tillaar, franchise-eigenaar van Bruna Veldhoven en de cadeau-outlet in het Citycentrum en voorzitter van de winkeliersvereniging in het Citycentrum. De 34-jarige rasondernemer glunderde van oor tot oor toen burgemeester Jack Mikkers hem het beeldje en de bijbehorende oorkonde overhandigde. In 2015 werd de winkel van Jean-Paul van den Tillaar uitgeroepen tot de beste Bruna van Nederland.

Hoofdsponsor
Het bestuur van Veldhoven Proeft en Pr-bureau Eyedo laten bij de organisatie van het foodfestival niks aan het toeval over. Er ligt een draaiboek klaar om het evenement tot in de puntjes te organiseren. Bazelmans AVR draagt dit Veldhovense initiatief een warm hart toe en vertolkt met verve de rol van hoofdsponsor. 4 dagen lang hebben de technici van Bazelmans AVR de regie strak in handen. Veldhoven Proeft beschikt over een professioneel podium met een in het oog springende ledwall aan de achterzijde. De sfeerverlichting op het festivalterrein geeft extra cachet aan foodfestival. En zoals gebruikelijk bij evenementen waar Bazelmans AVR actief is, zijn de beeld- en geluidskwaliteit van de apparatuur van hoge kwaliteit.  Kortom: behalve de smaak prikkelt Veldhoven Proeft ook de andere zintuigen.


Opdrachtgever: Veldhoven Proeft 

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370