01/11/2017

GRAND GALA DES PRINCES

Het Grand Gala des Princes in Nuenen is uitgegroeid tot een tweejaarlijkse traditie. Bezoekers slaan 2 vliegen in één klap. Ze genieten van een heerlijk diner en mooi entertainment. En tegelijkertijd steunen ze het goede doel. De technici van Bazelmans AVR zorgden ervoor dat de artiesten konden schitteren in de spotlights. 

Spetterende optredens 

De Oud-prinsen van de Dwèrsklippels zijn de initiatiefnemers van deze bijzondere gala-avond. Ze houden van een goed feestje en ze nemen ook graag hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Tijdens het Grand Gala des Princes combineren ze beide voorkeuren in een spectaculaire avond met spetterende optredens van René Schuurmans, de meidengroep OG3NE en het orkest Mindy & The Good Vibes. Cabaretière Karin Bruers kroop in de huid van spreekstalmeester en praatte de avond op humoristische wijze aan elkaar. 

Bijzonder décor
Het décor van het Grand Gala des Princes is een idee van Hans Kuijten. De bekende Nuenense ontwerper staat erom bekend dat hij elke ruimte transformeert tot een plek waar bezoekers zich thuisvoelen. Bazelmans AVR kreeg de opdracht om licht, beeld en geluid te regelen in dit prachtige décor. Onze technici namen daarnaast ook de cameraregistratie voor hun rekening en ze projecteerden de opnames op een grote ledwall, zodat iedereen in de zaal de optredens goed kon zien.


Opdrachtgever: Grand Gala des Princes
Foto's: LAV fotografie
  

 
Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370