01/11/2017

SHELL GENERATION DISCOVER FESTIVAL

Het Generation Discover Festival is een bijzonder initiatief van Shell en een aantal partners. Tijdens het 5-daagse festival maken jongeren spelenderwijs kennis met wetenschap en technologie. Bazelmans AVR was ook van de partij op het Haagse Malieveld. Achter de schermen regelden onze technici licht, beeldprojectie en geluid tot in de finesses.

Ontdekkers van de toekomst
Van 4 tot en met 8 oktober beleefde het Generation Discover Festival zijn tweede editie. De gemeente Den Haag was voor het tweede jaar op rij gastheer van het festival. Het evenement is een walhalla voor de ontdekkers van de toekomst. Scholieren, studenten en jonge ondernemers halen 5 dagen lang hun hart op. Ongeveer 30.000 deelnemers namen deel aan de activiteiten en workshops.

Futuristische Dômes
Tijdens het Generation Discover Festival gaan leerlingen, leraren, (groot)ouders en andere geïnteresseerden in futuristische Dômes op ontdekkingsreis in de wereld van morgen. Ze wekken bijvoorbeeld energie op door te dansen op een kinetische dansvloer, ze bouwen aan de stad van de toekomst, ze lossen een cybercrime op en ze racen met een zoutwaterauto.

Blikvanger
Een festival dat techniek & wetenschap als thema heeft, geeft vanzelfsprekend het goede voorbeeld als het om licht, beeld en geluid gaat. Livetime Productions had Bazelmans AVR in de arm genomen om de techniek tot in de puntjes te regelen. Onze technici ontfermden zich over de verlichting van de dômes, de lcd-schermen en de beeldprojectie en de audio in de tenten en op het buitenterrein. In het oog sprong een zogenoemde tijdtunnel. Deze blikvanger was gecreëerd met behulp van mapping op ledstrips.


Opdrachtgever: Livetime Productions

Fotografie: Brandbase 

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370