02/04/2016

CLASSIC PARK - CLASSIC COCKTAIL NIGHT 2016

In het eerste weekend van april organiseerde Classic Park het auto-evenement ‘Classic Park, Rolls-Royce & Bentley’. De zaterdagavond van het weekend stond in het teken van een exclusieve Classic Cocktail Night. Zowel leden als niet-leden stonden op de gastenlijst. 

Exclusief, avondvullend programma

De 250 gasten genoten met volle teugen van een exclusief, avondvullend programma: een 5-gangen walking diner, een museumbezoek, een haute couture modeshow van topontwerper Paul Schulten en het Amsterdamse Diamanthuis Gassan, livemuziek van de Tiny Little Bigband en een spectaculaire veiling. De opbrengst van de veiling ging naar de Nederlandse Brandwondenstichting.

Liefde voor auto’s en natuur

Classic Park is een initiatief van de familie Van Dijke. De familie heeft uitgesproken interesses in klassieke en exclusieve automobielen, kunst en natuur. De naam Classic Park verwijst naar deze interesses. Onder het mom van ‘Enjoy quality, it’s in our nature’ organiseert het bedrijf vanuit standplaats Boxtel evenementen en toertochten voor bezitters van klassieke automobielen. De leden koesteren een gedeelde passie voor auto’s en de natuur.

Techniek op rolletjes

De professionals van Bazelmans AVR waren tijdens dit evenement niet gekleed volgens de dresscode ‘Classic Cocktail’. Wel zorgden ze ervoor dat de technische ondersteuning van deze bijzondere avond op rolletjes verliep. Licht, geluid en beeldprojectie waren tot in detail geregeld en leverden zo een bijdrage aan een onvergetelijke avond. 

 

Opdrachtgever: Classic Park
Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370