01/11/2017

EERSTEKLAS APPARATUUR VOOR HYATT REGENCY AMSTERDAM

Net voor de zomervakantie van 2017 opende het Hyatt Regency Amsterdam officieel zijn deuren.  Het prestigieuze vijfsterrenhotel aan de Sarphatistraat staat op de plek van het voormalige Emma Kinderziekenhuis.  Bazelmans AVR kreeg de opdracht om de publieke ruimtes, de foyer en conference zalen uit te rusten met state-of-the-art vaste installaties.

Knipoog naar rijke geschiedenis
In het Hyatt Regency Amsterdam is een deel van de 19e-eeuwse gevels prachtig geïntegreerd in het nieuwe ontwerp. Onderscheidend zijn de geglazuurde, keramische tegels met opvallende raampartijen. Het ‘natuurlijke’ design van het hotel is een knipoog naar de rijke geschiedenis van de Amsterdamse Plantagebuurt. Tegelijkertijd ademt het hotel de sfeer uit van de hedendaagse 24/7 lifestyle. De focus ligt op mensen verbinden. Bijvoorbeeld met een snelle koffieafspraak, een event in de conferentiezalen of een unieke culinaire ervaring in restaurant en bar Mama Makan.

Maatwerk in audiovisuele apparatuur
Voor projectontwikkelaar Aedes Real Estate is het Hyatt Regency Amsterdam een high-end project. Maatwerk staat in alle facetten van dit prestigieuze herontwikkelingsproject hoog in het vaandel. Ook voor de audiovisuele apparatuur valt de keuze op kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Aan Bazelmans AVR de eer om het ontwerp, de planning en de installatie voor zijn rekening te nemen. Zonder dat de bouwwerkzaamheden vertraging oplopen, zetten onze professionals de schouders eronder. Ze slagen met glans voor deze missie.

Van achtergrondmuziek tot narrowcasting
Als de uitdagende klus geklaard is, is het Hyatt Regency Amsterdam uitgerust met diverse eersteklas installaties. Zo plaatsen onze professionals een muziekinstallatie die vanuit een centrale plek de achtergrondmuziek verzorgt van de publieke ruimtes, 15 zones in totaal. 4 vergaderzalen krijgen de beschikking over een domoticasysteem. Met behulp van dit ingenieuze systeem bedienen medewerkers in een handomdraai de video, het geluid en de verlichting. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan de gordijnen en de temperatuur in de ruimte. 4 soft-edge projectoren zorgen voor een oogverblindende beeldprojectie in de foyer. Voor de informatievoorziening leverden we een narrowcastingsysteem dat gekoppeld is aan het reserveringssysteem van het hotel. 

 

Opdrachtgever: Aedes Real Estate

 

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370